عايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
ملاحظة: This feature may not be available in some browsers.
تعالي. تلجرامعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
حاول متفكرش فيها بطريقة مش كويسةعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
عايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
بس هي عايزاك تنيكهاعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
ممكنعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
تعال خاصعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
بدك نصيحتي عندك اكتر من حل الاول كلمها وافهم منها ليش تتصرف هيك بيجوز انو واخدة راحتها في البيت وانو انتا اخوها بنظرها اذا هي عريانة بتغطيهاعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
شيل الفكره دى من دماغكعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
جربت تشم كيلوتاتها وتضرب عليهاعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
كلمني هقول لك تعمل اي معاهاعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
اضربها علي طيزها وقولها البسي هدوم بيت محترمة شوية بدل ما انيك امكعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
كلمني هاصعايز مساعده انا مش ديوث بس بشوف اختى لابسه بنطلون البيت من غير اندر وبيبقا ضيق اوى وبتاعى بيقف لما بتوطى قدامى وبزازها تبان وسعات بلمس طيزها من غير مقصد وهى طيزها كبيره اوى وخصوصا وهى مش لابسه اندر وانا بهيج وانا بجد مش ديوث ممكن حل
تعال خاصانا برضو عندي نفس المشكله لو عرفت الحل ابقي قولي